GLFR Logo - Pale Blue

GLFR – den samme gode service til alle landets golfspillere

GLFR – Hele Danmarks Golfer App – giver adgang til en digital samling af alle landets golfklubber og deres baner i én app. Med GLFR har alle golfspillere mulighed for at finde alle klubber og få netop de informationer, de har brug for.

Vi vil gennem GLFR levere den samme gode service til alle landets golfspillere gennem up-to-date baneguides med informationer om ALLE danske golfbaner. Her får man et let-anvendeligt, digitalt scorekort, som gør det nemt at holde styr på ens score på runden. Ligeledes vil man som en ekstra feature meget snart have mulighed for at se, hvordan man klarer sig i forhold til ens venner.

GLFR skaber et klub-netværk og styrker fællesskabet

Er man medlem i en Pro klub, får man som spiller en endnu bedre service, da klubben får sit eget lille ”univers” i GLFR app’en. Gennem app’en får klubben nemlig mulighed for at kommunikere let og hurtigt med golferne om alt lige fra vigtige beskeder om banen til gode tilbud fra restauranten. Dermed kan de opbygge deres eget, private klub-netværk og styrke det lokale fællesskab.

Denne service har vi leveret i flere år hos vores Pro klubber, og rigtig mange golfere har været tilfredse med at bruge vores gamle app. Men efter flere store brugerundersøgelser i efteråret, der viste, at førsteprioriteten er et ønske om at samle alle baner, besluttede vi os for at tilbyde vores service til alle danske klubber. Det næste på listen i disse undersøgelser er blandt andet multiplayer og statistik, hvilket vi arbejder stærkt på at få op at køre.

Én app til både før, under og efter besøget i klubben

Vi kan nu præsentere den nye platform, som hedder GLFR. Navnet GLFR er en forkortelse af ordet ’golfer’, og dette siger netop alt om, hvad denne nye app handler om – nemlig golferne. Vi vil gennem GLFR levere en service til golferne, så de kan finde alt, hvad de skal bruge i vores app – helt gratis. Det er lige fra at finde ud af, hvor de skal spille gennem app’ens explore funktioner til at have det perfekte overblik over hullet med både afstandsmåler til hvor som helst på banen samt det mest brugervenlige digitale scorekort lige ved hånden. Alt man skal gøre, er at finde app’en på ens smartphone, der både kan fås til Android og iOS.

Vi vil i samarbejde med alle vores Pro klubber levere den app, som spillerne bruger både før, under og efter besøget i klubben, og vi arbejder konstant på at tilføje de helt rigtige nye funktioner. Derfor blev alle Pro klubberne inviteret med ind i udviklingen af GLFR, og de vil fortsat være en stor del af denne. App’en er allerede testet med de første golfere, og når sæsonen er skudt i gang, vil alle brugerne blive inviterede til at tage del i udviklingen af Hele Danmarks Golfer App.

Den bedste digitale service til spillernes hverdag

Ingenium Golf har siden 2012 arbejdet på at tage oplevelsen af golfklubberne ind i den digitale verden, og GLFR er selve kulminationen på 5 års udvikling, test og innovation. Vi har arbejdet tæt sammen med klubber, greenkeepere og golfere for at skabe den bedste digitale service til deres hverdag, og med produkterne Course Manager – som Pro klubberne anvender til at promovere deres baner i GLFR – og GLFR, samler vi golfverdenen om en enkelt app, der leveres fra klubberne direkte til spillerne.

Download GLFR App’en her >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu