GLFR – den samme gode service til alle landets golfspillere

GLFR – Hele Danmarks Golfer App – giver adgang til en digital samling af alle landets golfklubber og deres baner i én app. Med GLFR har alle golfspillere mulighed for at finde alle klubber og få netop de informationer, de har brug for.

Vi vil gennem GLFR levere den samme gode service til alle landets golfspillere gennem up-to-date baneguides med informationer om ALLE danske golfbaner. Her får man et let-anvendeligt, digitalt scorekort, som gør det nemt at holde styr på ens score på runden. Ligeledes vil man som en ekstra feature meget snart have mulighed for at se, hvordan man klarer sig i forhold til ens venner.

GLFR skaber et klub-netværk og styrker fællesskabet

Er man medlem i en Pro klub, får man som spiller en endnu bedre service, da klubben får sit eget lille ”univers” i GLFR app’en. Gennem app’en får klubben nemlig mulighed for at kommunikere let og hurtigt med golferne om alt lige fra vigtige beskeder om banen til gode tilbud fra restauranten. Dermed kan de opbygge deres eget, private klub-netværk og styrke det lokale fællesskab.

Denne service har vi leveret i flere år hos vores Pro klubber, og rigtig mange golfere har været tilfredse med at bruge vores gamle app. Men efter flere store brugerundersøgelser i efteråret, der viste, at førsteprioriteten er et ønske om at samle alle baner, besluttede vi os for at tilbyde vores service til alle danske klubber. Det næste på listen i disse undersøgelser er blandt andet multiplayer og statistik, hvilket vi arbejder stærkt på at få op at køre.

Én app til både før, under og efter besøget i klubben

Vi kan nu præsentere den nye platform, som hedder GLFR. Navnet GLFR er en forkortelse af ordet ’golfer’, og dette siger netop alt om, hvad denne nye app handler om – nemlig golferne. Vi vil gennem GLFR levere en service til golferne, så de kan finde alt, hvad de skal bruge i vores app – helt gratis. Det er lige fra at finde ud af, hvor de skal spille gennem app’ens explore funktioner til at have det perfekte overblik over hullet med både afstandsmåler til hvor som helst på banen samt det mest brugervenlige digitale scorekort lige ved hånden. Alt man skal gøre, er at finde app’en på ens smartphone, der både kan fås til Android og iOS.

Vi vil i samarbejde med alle vores Pro klubber levere den app, som spillerne bruger både før, under og efter besøget i klubben, og vi arbejder konstant på at tilføje de helt rigtige nye funktioner. Derfor blev alle Pro klubberne inviteret med ind i udviklingen af GLFR, og de vil fortsat være en stor del af denne. App’en er allerede testet med de første golfere, og når sæsonen er skudt i gang, vil alle brugerne blive inviterede til at tage del i udviklingen af Hele Danmarks Golfer App.

Den bedste digitale service til spillernes hverdag

Ingenium Golf har siden 2012 arbejdet på at tage oplevelsen af golfklubberne ind i den digitale verden, og GLFR er selve kulminationen på 5 års udvikling, test og innovation. Vi har arbejdet tæt sammen med klubber, greenkeepere og golfere for at skabe den bedste digitale service til deres hverdag, og med produkterne Course Manager – som Pro klubberne anvender til at promovere deres baner i GLFR – og GLFR, samler vi golfverdenen om en enkelt app, der leveres fra klubberne direkte til spillerne.

Download GLFR App’en her >>

51 Comments. Leave new

  • Hans Thomsen
    17/04/2020 08:04

    Can not reg New user. Stops at choose Club

    Reply
    • Hej Hans
      Der har været lidt problemer med at vælge hjemmeklub ved oprettelse – det er dog formentlig løst nu. Hvis ikke, burde du kunne oprette din bruger uden at vælge hjemmeklubben, og så vælge hjemmeklubben i profilen efterfølgende. Vi arbejder på at løse det ASAP

      Reply
  • Mette Petersen
    26/04/2020 16:31

    Hej. Hvad gør jeg med Handelsbankens reklame, der fylder det halve af skærmen, den forsvinder ikke som alle de andre reklamer, der er intet X man kan trykke på, har prøvet at trykke på alt; jeg kommer bare på deres velkomst side.
    Jeg kan ikke komme videre end hul 8, med at indtaste score, og se afstand. Det er rent ud sagt skide irriterende.
    Og i vil jo gerne ha at man bruger jeres app. Og den er ogsårigtig god, hvis bare ikke Handelsbanken ødelægger det.
    Håber i forstår problemet, og hører meget gerne fra jer.
    Mvh Mette Petersen

    Reply
  • Mats Sommer
    07/05/2020 12:40

    Hej.
    Jeg spiller i Grenå. De sidste par gange har der været store udsving i afstand til flaget. Feks viser den 70 meter hvor der er 120 meter. Og det er flere huller. Hvad skyldes det?

    Reply
    • Hej Mats
      Det lyder træls. Umiddelbart lyder det som en fejl i den GPS position GLFR får fra din telefon. Vi gør som sådan ikke noget, hverken fra eller til, for at ændre positionen, men reagerer på hvad din mobil fortæller os. Har du oplevet lignende problemer med andre apps? Alternativt er vejret altid en stor faktor for præcisionen af GPS, så hvis det har været tåget, diset eller overskyet med meget tunge skyer, kan det have en indvirkning.

      Reply
  • Annette Gregersen
    07/05/2020 13:42

    Hej – jeg hører til i Hillerød – og spiller tit i Odder, hvor vil oprette min medspiller som deltager – men jeg kan ikke få rettet hans handicap , som fremstår mage til mit. Jeg kan godt rette i tee afstand .
    Hvordan gør jeg det, så jeg kan føre begge vores scorekort ? Mvh Annette

    Reply
  • Hej – nu har jeg fundet ud af det 🙂

    Lige en lille detalje – på IPhone 11 blokerer øverste del af telefonens design for banenummeret – dermed kan man komme i tvivl om, hvorvidt man skriver rigtigt ..
    mvh Annette

    Reply
    • Hej Annette

      Godt du fandt ud af det 🙂

      Vi er klar over at det kan drille på de iPhones der har en “notch” og arbejder på at løse det på alle de sider der er påvirket!

      Reply
  • Christian S. Hansen
    08/05/2020 15:43

    Hej
    Hvad skal man bruge funktionen “pause spil” til?
    Hvis man trykker på funktionen, når man er i gang med en runde, slettes runden.

    Reply
    • Hej Christian.
      Det lyder da ikke så godt. Jeg har lige prøvet at genskabe fejlen, og det kan jeg ikke rigtig.
      Der skulle gerne ske det, når du trykker pause, at den går ud til forsiden i GLFR igen, hvorfra du kan vælge at fortsætte runden. Du burde også kunne se dine pausede runder inde i listen over Spil.

      Hvilken version af GLFR har du? Det står nederst i hovedmenuen!

      Reply
  • Trine Eiken
    15/05/2020 13:50

    Hej GLFR – Jam
    Har i dag spillet min hjemmebane Smørum – 9 huller på 9A Husesø. Brugte for første gang den nye mulighed med at registrere slag og at indberette. Min medspller gjorde det samme, og vi godkender og accepterer lige efter spillet scores. Det var kl. 12.00 Her små 2 timer efter er der stadig ikke nogen ændring at se i Golfbox i mit eller min medspillers hcp. Er det meningen at der skal gå laaaaang tid før det nye hcp. er registreret eller?
    Derudover har din app ikke de samme index/hcp på hullerne som det scorekort vi udskrev – og på hul 2 var der forskel i det antal slag jeg fik tildelt på min telefon, og det antal slag min medspiller fik på mig på sin telefon (han havde oprettet alle spiller i runden og førte alles score – jeg førte kun min egen)
    Jeg har skærmbilled af min registrering på GLFR og af papir scorekort.

    Reply
    • Hej Trine
      Der har været nogle problemer i GolfBox med scorekort fra GLFR, men vi har i weekenden fået besked fra GolfBox om at de nu skulle være at finde derinde. Og fremover skulle de gerne dukke op inden for meget få minutter.
      Vi tjekker lige data på Smørum, for at se om alt er som det skal være!

      Reply
  • Trine Eiken
    15/05/2020 14:00

    Hej igen – har lige fundet ud af af at i på 9 huller, laver index mellem 1 og 9 og ikke som på scorekort fra 1 – 18. Men det øndre ikke på at der var forskel på antal tildelte slag til mig på min og hans telefon på hul 2. På min medspillers fik jeg et slag ekstra.

    Reply
  • Karl-Erik Svare
    15/05/2020 15:00

    koster det noget at være med på GLFR??
    mvh
    karl Erik

    Reply
    • Hej Karl-Erik
      Som spiller er det helt gratis at lege med.
      Der er nogle forskellige pakker tilgængelig til klubberne, så hvis du repræsenterer en klub, og er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os på hhj@glfr.com 🙂

      Reply
  • karsten hansen
    17/05/2020 17:23

    hej
    jeg har være ude og spille en 9 huller på Vallø Golf klub
    hvor jeg fik 20 point jeg jeg har meldt ind og det er blevet godkendt af min markør
    men det er ikke blevet registre på mit handikap

    Reply
    • Hej Karsten
      Der har været nogle problemer med GolfBox, som betød at scorekort ikke blev vist korrekt. Det skulle være løst nu, så du burde kunne se dine scorekort nu!

      Reply
  • Hejsa:)
    Korrekt der er issues med at downloade baneguides pt.?
    Kan hverken på Rønnede eller Solrød.
    Mvh. Jesper

    Reply
  • Hvordan ændrer jeg hcp på de tilføjede spillere?
    Kan ikke længere tilføje nye spillere?
    Mvh
    Jørgen

    Reply
    • Hej Jørgen,
      Det gør du ved at trykke på tandhjulet, for den pågældende baneguide. Tryk på “tilføj lokal spiller”, og ret hans spillehandicap. Husk det er spillehandicap = ekstra slag der skal tastes, og tryk gem nederst til højre.
      VH
      Søren

      Reply
  • morten rosenstand
    07/06/2020 19:56

    Hej. Det ville være fedt med en funktion som kunne redigere GIR, FIR, putts osv efter hvert hul, så man er sikker på det er de rigtige stats som tælles med. Syntes tit den har forkerte stats til sidst.

    Reply
  • Finn T. Christensen
    07/06/2020 20:29

    Hej ! Jeg kan ikke se banerne mere . Kun afstande . Det startede for godt en uge siden på Odsherred golfklub og nu er det også et problem på min hjemme bane, der er Roskilde. Mvh Finn

    Reply
    • Hej Finn

      Det lyder som om, du ikke har fået downloadet guiden 100%.

      Vælg klubben og herefter under “Velkommen” den guide, der er problemer med.
      Herefter skal du trykke på de 3 lodrette prikker i toppen af skærmen i højre side, hvor du så kan vælge “slet lokale data”.

      Tryk på denne, og download derefter baneguiden på ny ved at starte et nyt spil på den pågældende bane.

      Det skulle gerne fixe dit problem!

      Mvh Jam

      Reply
  • Carl-Erik
    08/06/2020 13:10

    Hej – jeg kan ikke aktivere “ny bruger” når jeg vil åbne jeres dowloadede app? Hvordan gør jeg, det er en Huawei mate20 pro jeg har

    Reply
    • Hej Carl-Erik

      Du skal udfylde “Email” og “Password” felterne før knappen bliver klar. Så bliver din bruger oprettet med den valgte mail og det valgte password. Håber det løser det for dig. Eller må du meget gerne skrive til support@glfr.com, så hjælper vi dig igang!

      Reply
  • Søren Birch
    10/07/2020 07:12

    Er der en markering af en slags i GLFR der viser om de enkelte baner har aftale med GLFR?

    Reply
    • Hej Søren
      Ja, i listen over alle baner, kan du til højre se et lille GLFR “øremærke” på de klubber, som har en aktiv aftale med os.
      På de klubber kan du forvente en langt mere detaljeret baneguide, som aktivt holdes opdateret af klubben, samt flere informationer fra klubben, som fx banestatus o.lign.

      Reply
  • Jens Gormsen
    30/07/2020 11:31

    Har I spanske baner med på listen?

    Reply
  • Frank Lindeskov
    01/08/2020 10:53

    Favorit tee-afstand, hvordan finder jeg den og er den forskellig fra bane til bane?

    Reply
    • Hej Frank
      Din favorit tee-afstand er personlig til dig – og fortæller noget om hvordan du bedst kan lidt at spille. Hvis du er i tvivl, så kig på scorekortet på den bane/tee du plejer at spille. I nederste rækker står totallængden på den tee – den kan du bruge som en rettesnor for din favorit.

      Normalt er det omkring 56-5700 for herrer og 5000 for kvinder 🙂

      Reply
  • Jan Jensen
    02/11/2020 18:23

    Hej kan man få glfr til samsung ur

    Reply
  • Kasper Borchmann
    25/04/2021 20:38

    Har haft en bruger i anden klub så kan ikke registrere ny i min nye klub pga samme mailadresse? Kan I hjælpe?

    Reply
    • Hej Kasper

      Der er skam ingen grund til at oprette en ny bruger, bare fordi du har skiftet klub. Du går bare ind i Profil i GLFR og skifter din hjemmeklub.
      Hvis din bruger var forbundet til DGU, skal under Profil vælge Unionsforbindelser, fjerne forbindelsen til dit gamle DGU nummer og forbinde igen med det nye nummer – så opdaterer GLFR sig automatisk med handicap osv fremover!

      Reply
  • Finn Kristensen
    01/05/2021 22:13

    Jeg har også store problemer med korrekte afstande. Nogle gange passer det fint med mit ur ( 2-3 meter Max ) Andre gange er det helt hen i vejret. Jeg kan se på appen, at jeg slet ikke befinder mig i nærheden af positionen. Det svinger fra 0 – op til 100 meter forkert. Har en iPhone 8, og GPS`s i den har virket uden fejl ellers.. Så hjælp 😵‍💫

    Reply
    • Hej Finn

      Vi har desværre ingen reel “råderet” over GPS’en i din telefon. Vores (og alle andre apps for den sags skyld) spørger sådan set bare pænt telefonen om den vil fortælle hvor den er, og tager svaret for gode varer.
      GPS på telefonen virker normalt rigtig fint, men flere forskellige ting kan påvirke det i dårlig retning – vand i luften (regn, sne, tåge og tunge skyer) er den største synder.

      Nogle gange oplever vi dog at indstillingerne på telefonen ikke tillader at GLFR bruger telefonen “nøjagtige position”, men kun netværks-positionen. Det kan give dårlige positionsdata.
      Det burde du kunne se under telefonens indstillinger på position eller GLFR.

      Reply
  • Morten Kublik
    14/09/2021 16:25

    Hej.
    Jeg kan ikke få telefonen til at snakke sammen med mit Apple Watch? Den bliver ved med at sige at jeg skal starte et spil på telefonen? Og selvom jeg starter et spil, så sker der ikke noget.
    Er der noget jeg gør forkert?

    Reply
    • Hej Morten

      Der er, efter nogle opdateringer på uret, kommet lidt knas i Apple Watch maskineriet. Vi arbejder på at løse det så hurtigt som muligt!
      Sørg gerne for at du har den helt nyeste version af iOS på både ur og telefon, dette afhjælper problemet hos nogle brugere.

      Reply
  • GLFR gemmer ikke spil men sletter???????

    Reply
  • Hans Gammelgaard
    01/04/2022 11:44

    Lige et forslag.
    Hvis der, som i golfbox, er foreslået det antal slag, som man udfra sit handicap har, for at få 2 point, vil det det være noget mere brugervenlig at anvende glfr som scorekort. Som det er nu bruger jeg glfr som GPS og golfbox app’en som scorekort.
    Mvh Hans

    Reply
    • Hej Hans

      Vi arbejder aktivt på at introducere det vi kalder “simple scoring” som er præcis det du ønsker dig. Jeg kan ikke helt sige hvornår det kommer, men forhåbentlig inden alt for længe 🙂

      Reply
  • Steen Madsen
    10/08/2022 14:27

    Er det muligt at installere GLFR-app på mit Samsung Smart watch? Den kommer ikke frem i oversigten når jeg søger i Play-butikken

    Reply
  • Laurs Rasmussen
    02/08/2023 19:00

    Hej. Er det ikke muligt at gennemse en baneguide uden at skulle starte en runde?

    Reply
    • Kære Laurs
      Tak for dit spørgsmål.
      For at se baneguiden, skal du starte en runde, men du kan undgå scoreindtastning ved at ændre dine indstillinger og vælge “Simple Scoring” og så fjerne fluebenet i vis efter hvert hul.
      På denne måde kan du blade rundt på alle hullerne i Baneguiden
      Jeg håber at dette var svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte os igen.

      God fornøjelse med GLFR

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up