Spil med GLFR i Norge, Sverige og Tyskland

GLFR til vores golfglade nabo-nationer

GLFR – Hele Danmarks Golfer App – er allerede så småt på vej ud over landets grænser til vores golfglade nabo-nationer. Derfor kan man allerede nu spille udvalgte baner i både Tyskland, Sverige og Norge med GLFR app’en.
Vores fokus i øjeblikket er at levere den bedst mulige digitale service til alle golfere i Danmark. Det gør vi ved at sikre, at man kan bruge GLFR app’en på alle de danske baner. Projektet har fået stor opmærksomhed i vores nabolande, og derfor er vi selvfølgelig i fuld gang med at undersøge potentialet for en lignende strategi der. Her er der mange brikker, som skal falde på plads, og derfor har vi etableret et samarbejde med de første Pro klubber i Tyskland, Sverige og Norge for at sikre os, at GLFR platformen også lever op til alle deres behov.

Den samme gode digitale oplevelse som hjemme

En bred udrulning af GLFR i vores nabolande vil ikke kun komme klubberne og golferne i de lande til gode – det vil også være en fordel for vores danske golfere. De vil få den samme gode digitale oplevelse, som de kender hjemmefra, når de besøger golfklubberne i de ovenfor nævnte lande. Ligesom vi forsøger at skabe en platform i Danmark, hvor det er nemt og inspirerende at finde en klub at spille i, vil vi gøre det nemt for golfere, der tager på ferie i Norden, at finde et bredt udvalg af klubber i Tyskland, Sverige og Norge, der har nogle lækre baner at spille på.

Til alle spillere på tværs af landegrænser

Vi samarbejder med både klubberne, foreningerne og unionerne i de nye lande, vi tager til, for at skabe den helt rigtige oplevelse og service for såvel klubber som golfere i de nye markeder. Med vores erfaringer fra det danske marked har vi allerede udviklet platformen gevaldigt fra sin spæde start i 2012 og ved at udvide markedet, lærer vi endnu mere om, hvordan golfere agerer rundt om i verden – noget, der forhåbentligt kan blive en styrke for GLFR, som alle golfere på tværs af landegrænser kan få noget ud af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up