Multiplayer lanceres på GLFR’s 3 måneders dag

Spil op til 4 mand med GLFR

GLFR har nu været tilgængelig i 3 måneder, og der er sket virkelig meget siden lanceringen. På baggrund af alt den fantastiske feedback vi har fået fra golferne og klubber, har vi lavet en masse mindre rettelser, ændringer og tilføjelser af nye features. Det er blevet lettere starte en ny runde, profilen er blevet udvidet, der er kommet beskedcenter og meget mere.

En af de mest efterspurgte features er nu endelig blevet en realitet med GLFR v.2.0 – man kan føre scorekort for et helt flight ad gangen. Ét af de punkter vi har fået mest ros for med GLFR er hvor simpelt interfacet er, når man skal føre sit scorekort på runden. Med ét enkelt tryk pr slag fører man sin scorer og kan dermed koncentrere sig om sit spil. Denne simple interaktion har vi haft stor fokus på at bibeholde, også når der er fire spillere med ad gangen. Derfor får hver spiller sin egen +knap og sit helt eget scorekort, så man let og overskueligt kan tilføje slag og se hele scorekortet for hver golfer.

Med tilføjelsen af flere golfere til en runde er Spiltypen også blevet vigtig. Det betyder at GLFR tilpasser interfacet til, om man spiller stableford eller slagspil. Standarden er stableford, og betyder at GLFR primært viser antal point pr spiller og beregner vinderen ud fra dette. Hvis man i stedet spiller slagspil, er det selvfølgelig det totale antal slag pr spiller, der er i fokus og med til at finde vinderen.

Antal brugere når en stor milepæl

GLFR har fået en rigtig god start på golf-sæsonen og golferne har taget godt imod app’en. Med lanceringen af GLFR v.2.0 og det nuværende antal brugere forventes antallet at brugere på platformen at runde 20.000 inden weekenden er omme. Vi er meget stolte af at kunne lave en app, som så mange golfere har taget til sig og bruger jævnligt.

Det store antal brugere er ikke kun en god ting for GLFR, men noget de enkelte klubber kan drage stor fordel af. Med GLFR har klubberne nemlig en lang række muligheder for at kommunikere med golferne. De kan både holde deres kontakt informationer, priser, åbningstider, osv opdateret, samt sende vigtige informationer ud til alle golferne. Jo flere brugere der kommer på GLFR, des mere får den enkelte klub ud af platformen, og derfor er det skønt, at vi i fællesskab med klubberne kan levere GLFR gratis til alle golferne.

Udviklingen fortsætter

At GLFR allerede efter 3 måneder kan gå i version 2.0 er et signal om, at der er fuld fokus på at fortsætte udviklingen af GLFR. I den første version af GLFR har vi haft rigtig stor fokus på at skabe den bedst mulige oplevelse af klubben – lige fra man sidder hjemme i sofaen og søger efter en bane at spille på, til man står ude på banen og overvejer sit næste slag.

I GLFR 2.x kommer vi til at fokusere rigtig meget på selve spillet; hvordan man spiller med hinanden på banen, og hvordan GLFR kan hjælpe den enkelte golfer med at bliver bedre. Den første version af multiplayer, som netop er kommet ud, er således det første spadestik til at kunne spille flere mand imod hinanden – der kommer meget mere af den skuffe. Vi vil også fokusere endnu mere på den enkelte brugers runde. GLFR skal ikke bare være er en følgesvend på banen, men tilbyde alt hvad man skal bruge for at kunne sidde hjemme i sofaen og danne sig et overblik over ens udvikling, og se hvordan man kan forbedre sig.

Vigtigst af alt, i den fortsatte udvikling af GLFR, er det input, vi får direkte fra golferne og klubberne – I vil som altid være vores rettesnor for, hvor GLFR skal hen i fremtiden.

Vi glæder os!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up