GLFR er på vej

En nyere og endnu bedre Golfer App

Når GLFR bliver lanceret, vil den erstatte INGO Course Guide 100%. Det betyder, at den gamle app vil forsvinde fra app markederne og alle, der har den installeret, vil blive informeret om, at der er kommet en nyere og endnu bedre version. GLFR kan fra lanceringen præcis det samme, som den gamle app kunne – men det visuelle udtryk har fået et gevaldigt løft, og det samme gælder app’ens generelle performance. Den første gang man åbner app’en, vil man tydeligt kunne se de visuelle forbedringer. Der vil nemlig i samarbejde med klubberne blive præsenteret de flotteste billeder fra banerne, og der vil samtidigt blive vist et væld af informationer om klubben. Dette er med til at gøre oplevelsen af GLFR meget mere spændende lige fra start og inviterer golferne indenfor i Hele Danmarks Golfer App.

Nemmere at finde det, man leder efter og få inspiration

Vores fokus har været på at gøre det nemmere for golferne at finde den klub, de leder efter i GLFR. Derfor møder man som bruger den side, der hedder Explore, når man åbner app’en. Med hjælp fra bagvedliggende og smarte tekniske funktioner vil der blive præsenteret de klubber og baner, som vi forventer er mest relevante for golferen lige nu. Står man i en klub i netop det øjeblik, vil denne blive vist som det allerførste i app’en. Står man ikke i en klub, kan det eksempelvis være den klub, man spillede i sidst, en klub der for nyligt er blevet opdateret eller en, hvor der lige nu er et event i gang. Man kan naturligvis ligeledes finde lister over alle klubberne i en sorteret rækkefølge efter eksempelvis hvor langt væk, de er, hvilke der er populære i øjeblikket eller blot en alfabetisk liste. Alt dette er med til at gøre det nemt for spillerne at finde både præcis det, de leder efter men også lidt inspiration til, hvor de skal spille næste gang – og det er blot en lille del af denne nye og forbedrede app.

Præsentér fede billeder, lokale regler, priser m.m.

Hos vores Pro klub-kunder kan spillerne – ud over at finde en baneguide – også finde en masse relevante klub-informationer, så de let kan danne sig et overblik. Her kan klubberne blandt andet præsentere nogle fede billeder fra klubben, beskrive deres lokale regler, åbningstider, priser, kontaktinformationer og meget mere. Hvis man finder en klub, man synes ser spændende ud, er man også blot et klik fra at blive sendt over i deres bookingsystem eller direkte over i ens navigations-app, så man nemt og hurtigt kan finde vej dertil.

Planlæg og styr spillet på banen med enkelte klik

Når man som bruger åbner baneguiden, er det meste, som det plejer at være – det er bare i en let opdateret version. Her har vi stadig stor fokus på at give golferne præcis de informationer, de skal bruge på banen, og samtidigt ønsker vi at gøre brugen af den så nem som mulig. Derfor viser vi altid afstanden fra golferens aktuelle position til både tee-stedet, han kommer fra samt ind til green. Derudover kan golferen sætte en afstandsmarkering et sted på banen og måle afstanden dertil og videre ind til green. Dette gør det meget nemmere at undgå eventuelle vandhazarder, tage bunkerne ud af spil eller planlægge den perfekte approach ind til green.

Scorekortet følger med hele vejen rundt. Det eneste man skal gøre for at føre det, er at trykke på + knappen i nederste venstre hjørne hver gang, man tager et slag eller for alle slagene, når man går fra det ene hul til det andet – så holder vi styr på resten. Vil man have flere detaljer, trækker man blot scorekortet op fra bunden af skærmen. Dernæst kan man gå i dybden med sin runde, man kan rette til og meget mere. Alt vil automatisk blive gemt både på telefonen og online, så man hverken mister en runde eller skal rende og holde styr på papir-scorekortet.

Flere nye features er på vej…

GLFR app’en er designet til at kunne fungere 100% uden internet, når man først har downloadet den bane, man ønsker at spille på. Derfor kan den både bruges på baner, hvor netforbindelsen er af svingende kvalitet og i de tilfælde, hvor man gerne vil slå alle forstyrrelser fra, nemlig når man sætter telefonen på flytilstand. Dermed kan man stadig spille banen, måle afstand til alle banens elementer og bruge det digitale scorekort.

Den første nye feature som er lige om hjørnet, vil være det, vi kalder lokal multiplayer, hvor man eksempelvis i en bold med fire spillere kan lade en føre scorekortet for alle i GLFR app’en. Det er med til at gøre det endnu nemmere at spille en skøn runde golf, hvor man kan fokusere på spillet og ikke behøver at gå og tænke så meget over, at man skal holde styr på scoren. I løbet af runden kan man også nemt følge med i de andre spilleres score og hvem, der fører. Når runden er ovre, får alle spillerne en kopi af deres scorekort, selvom de ikke er GLFR brugere – endnu.

Der er mange andre nye features på vej – men præcis hvilke, der kommer hvornår, bliver på den ene eller anden måde op til GLFR’erne.

2 Comments. Leave new

 • Magnús Gunnarsson
  18/08/2021 13:35

  Hi. Jeg kan ikke finde min golfklubb. Golfklúbburinn Hamar Dalvík, Ísland og banen hedder Arnarholtsvöllur

  Reply
  • Hi Magnus

   Vi har desværre ikke kortlagt Hamar Dalvik endnu.
   Hvis du har mulighed for at sende os et scorekort og en oversigt over hul-rækkefølgen, så kan vi forhåbentlig tilføje den 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up