GLFR er klubbernes app

En digital golfoplevelse med spillet i fokus

Golf er en meget traditionsrig sport for golferne, men i høj grad også for klubberne, og begge parter er kun lige begyndt at vende sig til tanken om digitale hjælpemidler som en del af hverdagen på golfbanen – denne udvikling er GLFR en del af. Vi har samarbejdet med klubberne om at træde ind i den digitale verden siden Ingenium Golfs begyndelse. Dette samarbejde har gjort, at vi med GLFR har skabt en digital golfoplevelse, der stadig har spillet i fokus, men som samtidig udnytter mange af de nye muligheder, som moderne teknologi i dag tilbyder.

Alle Pro klubberne får med GLFR deres egen afdeling af app’en, hvor de har kontrollen over indholdet og samtidigt kan kommunikere direkte til de golfere, der følger klubben i GLFR. På den måde kan golferne få direkte besked om eksempelvis usædvanlige baneforhold eller gode tilbud fra klubben, restauranten eller shoppen. En stor del af GLFR er ligeledes den digitale baneguide, og denne er også klubbens egen. Den kan eksempelvis vise Pro’ens guideline og klubbens egne sponsorer.

GLFR Ambassadører – en vigtig brik i den fremtidige udvikling

For at hjælpe klubberne med at udbrede budskabet om GLFR blandt både medlemmer og gæster har vi startet GLFR Ambassadør initiativet. I samarbejde med klubberne finder vi 2 frivillige GLFR Ambassadører i hver Pro klub. GLFR Ambassadørerne bliver rustet til at hjælpe alle, der har lyst, med at komme godt i gang med GLFR app’en. De kan ligeledes komme med gode råd til, hvordan den bruges bedst, og samtidigt sørger de for, at informationer om GLFR kommer ud i klubben.

GLFR Ambassadører bliver ligeledes en vigtig brik i den fremtidige udvikling af GLFR – de bliver nemlig vores primære beta testere af nye features. De vil blive inviterede til workshops og lignende for at blive en aktiv del af udviklingen, når vi skal finde de næste smarte features, der kan gøre oplevelsen af GLFR app’en endnu bedre for alle golferne.

Lækkert GLFR apparel og fede golfpræmier

For at sikre at GLFR Ambassadørerne er nemme at spotte i klubben og for samtidigt at give dem en ekstra godbid for deres arbejde, bliver de udstyret med noget lækkert GLFR apparel, som de kan vise frem i klubben. Der vil ligeledes blive afholdt interne konkurrencer, hvor de kan vinde fede golfpræmier. Sidst men absolut ikke mindst vil de også blive inviteret til en golfturnering, hvor vi samler alle GLFR Ambassadørerne til en god dag, hvor der skal hygges, spilles en masse golf og snakkes om fremtiden for GLFR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up