Fra 2D til 3D på få minutter

På GAF Årsmødet 2017 i sidste uge, løftede vi sløret for et af vores største projekter hidtil, nemlig 3D Flyovers.

Med den nye 3D Flyover, kan klubber som benytter GLFR Business få en flyover video fra hvert af deres huller, genereret ud fra data vi opmåler direkte på banerne. Videoerne kan bruges på klubbens hjemmeside, og vil give besøgende en unik oplevelse af banen, og præsentere klubben og ikke mindst klubbens sponsorer på den bedst mulige måde.

Automatiseret 3D sikrer den bedste profilering

Mange andre selskaber og hobby-folk tilbyder 3D eller drone flyovers til golfklubberne. Som de første i verden, automatiserer vi dog hele processen, så vi kan gå fra en klassisk 2D baneguide til en fuld 3D Flyover på få minutter.

Automatiseringen betyder at det er slut med videoer med forældede sponsorer, sløjfede bunkers eller træer som er væltet i en storm. Hver gang der sker ændringer på banen, kan klubben selv starte produktionen af en ny 3D Flyover, og så snart serveren er færdig med renderingen, er en ny video klar.

Hos traditionelle leverandører betyder ændringer på banen, om det er et nyanlagt tee-sted eller en udskiftet sponsor, at leverandøren skal udføre noget arbejde for at få lavet opdateringen. Det betyder altid, på den ene eller anden måde, en ekstra regning til kunden. Sådan er det ikke med 3D Flyovers i GLFR Business. Ligesom alt andet vi laver, betyder automatiseringen, at klubben kan opdatere deres bane, lige så mange gange de vil i løbet af en sæson, og de skal ikke vente på at vi har tid til at hjælpe.

Tilkøb 3D Flyovers til GLFR Business

3D Flyovers bliver den første pakke, der kan tilkøbes til GLFR Business platformen. At kunne få 3D Flyovers kræver således at klubben allerede har, eller samtidig tegner, et GLFR Business abonnement hos Ingenium Golf. Klubber som ikke benytter GLFR Business endnu, vil ud over 3D Flyovers derfor også få adgang til trykte baneguides, udvidet profilering i GLFR app’en, teesteds-skilte, oversigtskort og meget mere.

Det betyder også at alle eksisterende kunder lyn-hurtigt kan opgraderes til 3D Flyovers og supplere deres allerede avancerede muligheder med den nyeste teknologi på markedet.

Inden for de næste måneder bliver platformen helt færdig til at kunne levere 3D af alle banerne, og vi glæder os til at kunne levere smukke golf-oplevelser til alle vores kunder til 2018 sæsonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up