Få styr på dit spil med GLFR’s nye statistikker

Få styr på dit spil med GLFR’s nye statistikker

Statistik er en vigtig del af mange golferes jagt på at blive bare et slag bedre næste runde, og derfor skal det selvfølgelig også være en vigtig del af GLFR.

Derfor har vi nu tilføje et helt nyt punkt i GLFR’s hovedmenu, hvor du kan finde nogle af de vigtigste statistikker på dit spil. Jo flere runder du spiller med GLFR, des bedre bliver din statistik, men allerede efter de første par spillede runder, kan du begynde at se din udvikling.

Hvis du bruger GLFR hver gang du spiller, vil GLFR hurtigt lære hvordan du spiller, og det vil du kunne se i statistikkerne. For eksempel bruger GLFR din performance fra de foregående runder, til at estimere hvordan din næste runde vil går, og hvor mange slag du vil bruge hvis du fortsætter spillet.

GLFR - Stats - CH to Par

Statistik fra runden

Under hver enkelt runde, kan du se hvordan du har klaret dig på hullerne. Her kan du se hvor bogies, pars og birdies du har lavet og let skifte om det skal være i forhold til banens par eller dit spillehandicap på runden.

GLFR - Stats - Shots

Hvor mange slag bruger du?

Antallet af brugte slag er en af de vigtigste parametre for at vurdere hvordan det går med dit spil. Derfor kan du se statstikken over hvor mange slag du har brugt i dine seneste runder, samt tendensen for hvor du er på vej hen.

GLFR - Stats - Points

Spiller du op til dit HCP?

For mange er pointene mindst lige så vigtige som det totale antal slag på runden, og derfor får du selvfølgelig også en graf over dine point fra de seneste runder. Grafen er delt op i hhv 9- og 18-huls runder, så du let kan skelne de to, og se om du klarer dig, som du skal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up