Velkommen til din nye Golf & Klub App

Vi er begejstrede for at præsentere vores Klub App, GLFR, der giver dig adgang til den bedste information om klubbens aktiviteter, nyheder og banestatus på få sekunder.

GLFR gør det nemt for dig at se dagens Pin Position og holde styr på din score under runden. Du kan endda registrere scores for op til 4 spillere i din bold og bruge GolfBox, som er integreret i appen, til at indsende dine scorekort til HCP-regulering og se dit scorearkiv.

Tag vores Klub App med dig på banen og oplev den digitale baneguide, som bla.. giver dig den præcise afstand til pinden hvorend du befinder dig på banen . Vi er sikre på, at det vil forbedre din golfoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på banen og i klubben.

Sådan kommer du godt i gang

Besøg www.glfr.com/club for en trinvis vejledning i at få mest muligt ud af din nye Golf & Klub App. Find instruktioner til at bruge den mest præcise Golf GPS, der giver nøjagtige afstande til dagens pin-position, uanset hvor du er på banen, samt baneguides til over 4500 baner i hele Europa.

Samtidig finder du detaljerede instruktioner til at logge ind med dit DGU-nummer og forbinde din Golf & Klub-app til DGU. Dette giver dig mulighed for at indsende scorekort til DGU for regulering af dit handicap og se din handicap-historik.

God fornøjelse med din nye Klub App

keyboard_arrow_up