GLFR Open International 2023

Med GLFR og Bravo Golf til Islantilla

Igen i år afholder GLFR og Bravo Golf (en del af Bravo Tours) afslutningsturneringen på GLFR Open i sydens sol. I år tager vi til Islantilla Golf Resort i det sydlige spanien, hvor vi skal bo på banen og spille en masse (forhåbentlig) god golf!

Islantilla - 3

En turnering hvor alle kan være med

Islantilla - 1

GLFR Open International spilles som en Stableford Par-match (Best Ball) med fuldt spillehandicap. Der spilles 3 tællende runder, en på hver af sløjfekombinationerne på Islantilla. De 2 første runder på turen (søndag og mandag) er således prøverunder, hvor du og din medspiller får mulighed for at lære banen at kende inden vi spiller om præmierne (tirsdag, torsdag og fredag).

Book rejsen direkte hos Bravo Golf

Turneringen og rejsen arrangeres i samarbejde med Bravo Golf. Du kan læse mere, og tilmelde dig og din makker til rejsen på linket herunder.

GLFR Open Int 2023 - Bravo Golf Banner 1
GLFR Open Int 2023 - Bravo Golf Banner

Vi har sørget for tee-tiderne

Vi skal som sagt spille 5 runder golf på Islantillas smukke baner. Første gang vi spiller hver af sløjferne er prøverunder, så du og din partner kan lære banen at kende, inden det tæller til turneringen. De sidste 3 runder tæller i turneringen, hvor vi spiller hver af de mulige sløjekombinationer.

Islantilla - 2

Tee-tider på Islantilla

Dag Starttid Bane
Søndag 9:20 2
Mandag 9:29 3
Tirsdag 9:20 3
Torsdag 9:20 1
Fredag 9:20 2
Rejsen forhandles og administreres af Bravo Golf (en del af Bravo Tours). GLFR deltager på rejsen og planlægger turneringen, men har derudover ikke noget med hverken booking, betaling eller selve rejsen at gøre.

Der tages forbehold for trykfejl.
keyboard_arrow_up