GLFR Marketplace

GLFR Marketplace er en online markedsplads, som samler de bedste golfpakker, og giver golfspillerne det store overblik over hvilke golfoplevelser der er at finde i Danmark.

På GLFR Marketplace præsenterer vi jeres golf- oplevelser og pakker på effektiv vis. Her skaber vi kontinuerlig trafik via vores 120.000 GLFR brugere, og en målrettet markedsføring.

Vi varetager hele processen!

GLFR Marketplace sørger for at din klub og dine golfoplevelser, bliver eksponeret for golfspillere over hele Danmark, og på sigt andre nærmarkeder.

Vi varetager naturligvis hele processen og opretter jeres klub- og produktsider, sørger for jeres klub og golfoplevelser bliver eksponeret til tusindvis af golfspillere, varetager hele købsprocessen og vedligeholder jeres sider og produkter.

Koncept- og produktudvikling

Vi hjælper jer med at finde ud af hvilke produkter der skal online, og hvordan jeres værditilbud skal se ud – Vi ved hvad der sælger.

Tekstforfatning on-offpage SEO

Vi varetager alt tekstforfatningen, ift. de nyeste SEO-tendenser, og skriver tekster der både er sælgende og nyttige.

Markedsføring Push&Pull

Vi eksponerer jeres klub- og produktsider for tusindvis af golfspiller i Danmark, bl.a. vores nyhedsbrev, SEO og en målrettet markedsføring.

Købsproces og support

Vi varetager hele købs- og salgsprocessen, og sørger for at golfspilleren kan betale og modtage dine produkter. Og så klarer vi alt support.

Følg med i jeres eget salg

I får jeres egen login-side, hvor i kan følge med i salget af jeres produkter, og en månedlig rapport om trafikken på jeres sider.

Unikke klub- og produktsider

På GLFR Marketplace har hver golfklub deres egne sider. De sider vil være tilgængelige for alle, og blive aktivt markedsført i mod golfspillere i hele landet. Alle siderne bliver skrevet ud fra de nyeste SEO-tendenser, sådan vi sikrer kontinuerlig organisk trafik til jeres side.

Klubside

På GLFR Marketplace får hver klub deres egen unikke klubside. Denne klubside side er både salgs- og informations fokuseret, hvor golfspilleren kan finde alle jeres produkter, og læse mere om jeres bane(r), faciliteter, restaurant, åbningstider m.m..

Produktside

Alle golfklubbernes golfoplevelser / produkter, får hver deres unikke sider på GLFR Marketplace. Her vil golfspilleren kunne finde detaljer om deres køb, samt læse mere om klubben, og blive inspireret til deres næste golfoplevelse.

GLFR Marketplace indløsning

Det er nemt at hurtigt og administrere indløsningen af et GLFR Marketplace produkt. Vi understøtter flere forskellige indløsningsmetoder, som er tilpasset din klub. De enkelte metoder er beskrevet nedenunder.

Her uddanner vi jer i hvordan I skal indløse og håndtere jeres GLFR Marketplace kunder. Og vi fortæller selvfølgelig også spilleren, hvordan de skal indløse deres køb hos din klub.

Indløsningen passer til din klub!

Vi har skabt 4 forskellige indløsningsmetoder, som hver især er skræddersyet så de passer til klubbens behov. 

Her er der mulighed for digital indløsning, hvor golfspilleren har deres køb digitalt, og en analog indløsning, hvor spilleren har produktet udprintet f.eks..

Vores indløsningsmetoder sikre en gnidningsfri indløsning for golfspilleren, og en hurtig og overskuelig administration for klubben.

 

Bliv en del af GLFR Marketplace.

Ønsker du at vide mere om GLFR Marketplace, så udfyld kontaktformularen nedenunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt og fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe din golfklub.

Navn *
Fill out this field
Klubnavn *
Fill out this field
Telefonnummer *
Fill out this field
Email *
Please enter a valid email address.
keyboard_arrow_up