Hvis du har problemer med en baneguide eller har for mange baneguides på din telefon, så kan du slette individuelle guides fra telefonen. Dette sletter de lokale filer og sikrer at du får den mest opdaterede version af baneguiden næste gang du spiller banen.

For at slette en guide skal du først finde den guide du vil slette (find klubben og vælg derefter guiden fra listen) og herefter vælge Slet Lokale Data fra menuen øverst til højre (de tre prikker). Og det er det!

Bemærk at dette ikke påvirker dine tidligere runder/scorekort på guiden, men kun sletter selve baneguiden fra din telefon.

Did you find this FAQ helpful?
0
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed